Zoeken naar stuur een

Uw zoekactie voor stuur een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Koen 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Chatten en foto’s ruilen?
Iemand zin om nu zijn grote lul te laten zien en nog wat te chatten? Kan ook via kik of whatsapp als het leuk is… stuur me een foto en maak mijn kleine pik geil a.u.b.!  

Chatten en foto’s ruilen?
biman zoekt 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
eerste bi ervaring
hey! geile bottom bi hier die graag eens een eerste ervaring wil hebben met een andere man, zou graag eens willen pijpen en geneukt worden, jong en oud, alles mag, met 1,2,3,... mag zeker ook:) ikzelf ben blond belg 27j 193 15x5 mollig, als je vragen hebt of geile voorstellen, stuur ze dan maar door !  

eerste bi ervaring
Jimmy 49 jaar Limburg - Bilzen 0497071097
Zoek iemand of meerderen om samen te sexen
Sportief verzorgde single man zoekt man/mannen om regelmatig mee te sexen. Enkel slanke mannen tot 52 jaar. Ben zelf versa, kan ontvangen na afspraak. Hou van kussen, rukken, zuigen, rimmen, neuken en geneukt worden. Interesse? stuur sms of whatsapp, NIET BELLEN!  

Zoek iemand of meerderen om samen te sexen
Nobody 57 jaar Antwerpen - Westerlo
Ik zoek jong gezelschap voor soft date! (Goed lezen)
Hoi, Oudere jongen, 55, 172, 80 zoekt jonge slanke jongen 18-35 jaar voor soft date. Lees goed: ZONDER ANAAL! Ben jij iemand jong, en wil je eens een date met ouder (die valt op jong), stuur even je stats door. Wie weet hebben wij dan vanavond een leuke date, of morgen! Ik kijk ernaar uit om nog eens iemand jong te mogen verwennen met ruk en pijp date! Grtz x  
Mxm 24 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zoek enkel knappe rimmer
Hallo, ik zoek knappe, deftige rimmer. Stuur eerst een foto van uzelf. Tot hoors.  

Zoek enkel knappe rimmer
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile date gezocht ook 65+ mag. Liefst kleine of dunne pik.
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. En die em stijf krijgt met condoom Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile date gezocht ook 65+ mag. Liefst kleine of dunne pik.
Toon 24 jaar Antwerpen - Mol
Blowjob voor dad
Hi, Iemand in Mol of omstreken die vanavond een geile blowjob wilt? Ik ben 24j, verzorgd, sportief, en zier er goed uit. 1m75 65kg. Ik verplaats en luister goed naar jou hoe jij het wilt. Kinky graag, verzoekjes welkom :) Stuur me je stats en wat je zoekt en je krijgt mn nummer :)  
bottom 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt TOP
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wil zijn kontje laten likken
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
Wij 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Cumtribute
Ik zoek iemand die wil cumtribute maken op regelmatige basis. Ik stuur een foto je druk hem af en spuit hem onder terwijl je geile commentaar geeft over haar. Je filmt dit en stuurt het me op! Liefst via skype is makkelijker bestanden te verzenden en uit te wisselen. Soms nodig ik ook mannen uit om een slipje van haar te vullen. Maar dat is nu nog niet aan de orde. Wie heeft interesse? Graag duidelijke mail aub. Zoek vaste spuiters die willen geilen op haar en haar slipjes enz..  

Cumtribute
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10